Hallo liewe vriende,

Dis so lekker om julle elkeen in 2017 te verwelkom! Hoe bevoorreg is ons om nog die geskenk van lewe te geniet. Ons is hier vir ‘n rede en saam met ons Koning kan ons die onmoontlike bereik. Moet nooit ophou om saam met ons Pappa in die hemel Efesiërs 3:20-drome te droom nie.

My gebed is dat hierdie nuwe jaar vir julle elkeen so geseënd sal wees, in alle opsigte. Ek bid ook dat dit ‘n jaar van deurbrake en oorwinning sal wees. Die lewe het sy deel van storms en potjie-tye maar hoe dankbaar is ek dat ons Vader dit trappe kan maak waarmee ons na hoër hoogtes klim.

Moenie ophou vriende om Pappa-God met die kleinste tot die grootste in jou lewe te vertrou nie. Deel dit met Hom. Hy gee waarlik om en Sy las is voorwaar lig.

Deur God se genade kan ons hierdie jaar met treë van vertroue, oorgawe en dapperheid instap want ons weet mos, wie hom alreeds so veilig in Sy hande hou. Daar is niks wat Hom ooit onkant betrap. Rus in daardie wete, elke nuwe dag van die nuwe jaar.

Vriende op net die beste wat hierdie jaar kan inhou!

Liefde in Jesus, ons Koning, Verlosser en Heer.

Letitia

Laat 'n boodskap

Verskaf jou besonderhede hieronder of klik op 'n logo om in te teken:

WordPress.com Logo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by WordPress.com. Log Out /  Verander )

Google photo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Google. Log Out /  Verander )

Twitter picture

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Twitter. Log Out /  Verander )

Facebook photo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Facebook. Log Out /  Verander )

Connecting to %s